De intocht 23 november 2019 was weer een groot feest.

Wij bedanken:

Dr House – Schildersbedrijf Kaptein – Café de Spijker – Rene Lekkerkerker Schilderwerken – Verweij & zonen – Autoservice Jaron – Heating Service installatie – Back-up –  Van der Putten Standbouw BV  – Wintersporthelmen – Djamila Fashion – Boer Bouw BV – Hoveniersbedrijf v Zanten – Paul&Paul Kozijnen en Zonwering – Akron Auto’s – OVM “Rijn en Aar” UA – Francken En Wagensveld – R.v.Vliet klus en verhuurbedrijf- J.W.H. Kooij – v Elteren Schilderwerken – P.J. Leeflang – Gastouderopvang Dolfijn.

Zonder jullie financiële bijdrage was het onmogelijk om deze leuke dag te organiseren!

De dag is mede mogelijk gemaakt door:
Versluys Verkeerstechniek – TAP – Fam. Mulckhuizen  – Boy & Dunja / de Tolbrug – De Bruggemeester – Fam. Smith – Drukkerij Vuurpijl – Herman en Agnita van Veldhuizen – Frank Naaijkens – Koen Veelenturf – de dames van de grime – de verkeersregelaars – en iedereen die we nog vergeten zijn.
En natuurlijk alle VRIJWILLIGERS!

Categorieën: Sponsoring