Beste kinderen van Nieuwerbrug,

Afgelopen vrijdag hoorde ik de persconferentie en zag ik dat er maatregelen zijn afgekondigd. De corona besmettingen lopen helaas op en in om Nieuwerbrug heen liggende dorpen horen we dat er op scholen best wat corona uitbraken zijn. De dames van het Sinterklaascomité hebben daarna contact opgenomen met de gemeente, de school en de locatie van ons sinterklaasfeest. We vinden het jammer dat het feest zoals we vorige week hadden aangekondigd, niet op die manier kan doorgaan.

Omdat wij het belangrijk vinden dat ik iedereen op een veilige manier kan ontmoeten, is het programma van aanstaande zaterdag aangepast.

Wat: op Audiëntie bij Sinterklaas
Wanneer: zaterdag 20 november 2021
Tijd: 13.30 uur tot 15.00 uur
Waar: Wierickehuis Nieuwerbrug
Voor wie: (groot)ouders met kids tot en met groep 6 uit Nieuwerbrug
Kosten: gratis

Spelregels:
Houd afstand als je buiten staat te wachten. De organisatie zorgt ervoor dat iedereen om de beurt naar binnen kan. We vragen wel een beetje geduld.
Per gezin kun je naar binnen om een tekening af te geven aan Sinterklaas, voor hem te zingen of met hem op de foto te gaan.


Verlaat het Wierickehuis direct na het bezoek. Blijf dan niet op het plein hangen, maar ga direct richting huis.
We zouden het fijn vinden i.v.m. een wachtrij als niet iedereen om 13.30 uur voor de deur staat. Iedereen komt aan de beurt, dus iets later komen kan ook ?.

QR code is niet nodig, mondkapje vanaf 13 jaar is verplicht.

Als we ons hier allemaal aan houden, zorgen we samen voor een corona-proof en gezellig Sinterklaasmoment!

Graag tot zaterdag!
Een vriendelijke pepernoot,

Sinterklaas

Categorieën: Nieuws