Op 19 november 2022 heeft een heel mooi en succesvol Sinterklaasfeest plaatsgevonden in het Wierickehuis in Nieuwerbrug, uiteraard was dit niet gelukt zonder de bijdrage van de sponsors, die wij hiervoor dan ook hartelijk willen bedanken.

Ondanks de moeilijke tijd waar iedereen mee te maken heeft, hebben wij van alle sponsors toch een mooi bedrag ontvangen, zodat wij de kinderen in Nieuwerbrug een fantastische middag hebben kunnen bezorgen.

Graag willen wij onze sponsors van dit jaar benoemen:

 • T.F.A. van Dam
 • Fam. van Rossum
 • C.H. van Velsen
 • RB Bouwmanagement
 • Ian Beijk
 • Onderlinge Rijn en Aar UA
 • Francken Metaal BV
 • Gastouderopvang Dol-fijn
 • W.H.J. Mourits
 • F.R. Boer
 • F.H.M. Reijn
 • René Lekkerkerker Schilderwerken
 • G.C. van den Bruggen
 • AkroN Auto’s
 • Boer Bouw B.V.
 • C&C Design
 • Gemeente Bodegraven Reeuwijk
 • Westwoude Holding B.V.
 • M. van Heel CJ
 • Verweij Houttechniek
 • Autoservice Jaron

Het Sinterklaascomité heeft de organisatie met heel veel plezier gedaan en wenst iedereen een mooie Sinterklaasavond toe op 5 december. Graag weer tot volgend jaar en hopelijk komt de Sint dan weer met de boot aan over de Oude Rijn.

Namens het Sinterklaascomité Nieuwerbrug en alle vrijwilligers

Categorieën: Nieuws